Aquest lloc web utilitza cookies, si roman aquí accepta el seu ús.
Pot llegir més sobre l'ús de cookies a la nostra política de privacitat.

logo
Gemma Cánovas Sau

Gemma Cánovas Sau

Gemma Cánovas Sau és psicòloga clínica acreditada, i psicoterapeuta amb enfocament psicoanalític, membre ACPP-FEAP. Està especialitzada en l'atenció a la dona i família-infància. Atén des de fa més de trenta anys en consulta privada. Col·labora actualment en l'àrea formativa amb la Fundació Salut i Comunitat.

Ha col·laborat en l'àrea formativa amb la Fundació Salut i Comunitat, CAPS i altres entitats, impartint seminaris i tallers sobre prevenció i atenció en violència de gènere.

Ha sigut conferenciat i tallerista en el marc de l'Acord ciutadà contra la violència vers les denes de l'Ajuntament de Barcelona.

Té experiència extensa en servei públic d'atenció psicològica a la dona: SIAD municipal, servei d'atenció a la víctima de Fiscalía (SAV), i el servei d'atenció psicològica de l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, ha sigut coordinadora del Grup de Treball Dona en el Consell Municipal de Benestar Social de l'Ajuntament de Barcelona i imparteix conferències i tallers sobre prevenció de la violència.

Ha publicat El oficio de ser madre. La construcción de la maternidad, coautora d'altres publicacions i autora de diversos articles.

És filla de Victòria Sau, a la que es dedica el nom d'aquesta editorial.

gcanovassau.com